Sex Shop in Baia Mare

Livram rapid produse sex shop in Baia Mare. Coletul cu comanda dvs. pleaca de la sexshop Eros24 in Baia Mare ambalat discret.

Comandati astazi la sexshop Eros24, pana la ora 15. Maine primiti coletul in Baia Mare prin Urgent Curier.

Comenzile se confirma si sunt expediate din depozitele sexshop Eros24 doar in zilele lucratoare, luni-vineri. Termenul de livrare se ia in considerare de cand comanda dvs. este confirmata telefonic.

Colete discrete. Produsele comandate sunt ambalate discret, in cutii sau plicuri rezistente.

  • Fara nicio incriptie despre sexshop sau Eros24. La expeditor apare numele unei persoane fizice. Un operator de la depozitul care va expedia comanda dvs. Este ca si cum ati primi un colet de la o cunostinta.
  • La continut este specificat: Diverse. Nici pe colet, nici pe documentele insotitoare (AWB sau Buletin de expeditie). Nu se mentioneaza ce contine coletul. Doar dvs. stiti ce contine coletul. Nici lucratorul de la Oficiul Postal din Baia Mare. Nici curierul care va face livrarea. Nu stiu ce este in interior.

Sex Shop in Baia Mare Coletele expediate prin Posta Romana de la sexshop Eros24 in Baia Mare vor ajunge la Oficiul Postal in 3-4 zile lucratoare.

Coletele expediate prin Urgent Curier de la sexshop Eros24 va sunt aduse personal la adresa dvs. din Baia Mare in 24 ore.

Livram produse de sexshop oriunde in Romania. Pentru detalii despre livrare »clic aici

Metoda sigura de plata. Platiti produsele comandate la primirea coletului. La Oficiul Postal sau curierului care va face livrarea in Baia Mare.

Comandati comod. Puteti trimite comanda online, pe site. Oricand doriti. Sau direct unui operator, la numerele de telefon afisate si pe chat. Luni-Vineri, 8-18.

Livram gratuit comenzile mai mari de 100 lei prin Posta. Si comenzile peste 200 lei prin Curier.