Sex Shop in Voluntari

Livram rapid produse sex shop in Voluntari. Coletul cu comanda dvs. pleaca de la sexshop Eros24 in Voluntari ambalat discret.

Comandati astazi la sexshop Eros24, pana la ora 15. Maine primiti coletul in Voluntari prin Urgent Curier.

Comenzile se confirma si sunt expediate din depozitele sexshop Eros24 doar in zilele lucratoare, luni-vineri. Termenul de livrare se ia in considerare de cand comanda dvs. este confirmata telefonic.

Colete discrete. Produsele comandate sunt ambalate discret, in cutii sau plicuri rezistente.

  • Fara nicio incriptie despre sexshop sau Eros24. La expeditor apare numele unei persoane fizice. Un operator de la depozitul care va expedia comanda dvs. Este ca si cum ati primi un colet de la o cunostinta.
  • La continut este specificat: Diverse. Nici pe colet, nici pe documentele insotitoare (AWB sau Buletin de expeditie). Nu se mentioneaza ce contine coletul. Doar dvs. stiti ce contine coletul. Nici lucratorul de la Oficiul Postal din Voluntari. Nici curierul care va face livrarea. Nu stiu ce este in interior.

Sex Shop in Voluntari Coletele expediate prin Posta Romana de la sexshop Eros24 in Voluntari vor ajunge la Oficiul Postal in 3-4 zile lucratoare.

Coletele expediate prin Urgent Curier de la sexshop Eros24 va sunt aduse personal la adresa dvs. din Voluntari in 24 ore.

Livram produse de sexshop oriunde in Romania. Pentru detalii despre livrare »clic aici

Metoda sigura de plata. Platiti produsele comandate la primirea coletului. La Oficiul Postal sau curierului care va face livrarea in Voluntari.

Comandati comod. Puteti trimite comanda online, pe site. Oricand doriti. Sau direct unui operator, la numerele de telefon afisate si pe chat. Luni-Vineri, 8-18.

Livram gratuit comenzile mai mari de 100 lei prin Posta. Si comenzile peste 200 lei prin Curier.