Livrarea comenzilor

Costurile de transport depind de metoda de livrare aleasa si valoarea comenzii:

  • Cumparati peste 100 lei si va livram gratuit coletul prin Posta.
  • Cumparati peste 200 lei si va livram gratuit coletul prin Curier.
Mod livrare prin Posta Romana (3-4 zile) prin Curier Rapid (1-2 zile)
Valoare comanda sub 100 lei peste 100 lei de la 50 pana la 200 lei peste 200 lei
Cost livrare 10 lei gratuit 20 lei gratuit

Recomandam expedierea comenzilor prin Curier Rapid datorita sigurantei, discretiei si livrarii personale a coletelor.

* Serviciul de livrare prin curier este disponibil in aria de acoperire a companiilor de curierat rapid. Pentru localitatile din afara ariei de acoperire se percepe un tarif/km suplimentar.

Livrare rapida.

Livrarea produselor comandate se face cu rapid in toate localitatile din Romania. Timp de livrare prin Curier Rapid 1-2 zile si prin Posta Romana 3-4 zile lucratoare.

Termenul de livrare se ia in considerare din momentul in care comanda este confirmata telefonic si procesata. Toate comenzile confirmate pana la ora 15 se proceseaza in aceeasi zi. Adica veti primi coletul prin curier chiar a doua zi.

Ambalare si expediere discreta.

sex shop colete discrete Garantam discretia expeditiei si confidentialitatea datelor de livrare. Ambalajele au diverse dimensiuni, adaptate fiecarei comenzi in parte. Produsele comandate se protejeaza suplimentar pentru transport in folie cu bule. Sunt ambalate discret in cutii de carton si plicuri rezistente. Fara nicio inscriptie care sa faca legatura cu acest sex shop online.

  • La continut este specificat: diverse. Doar dvs. cunoasteti ce contine coletul. Nici lucratorul de la Oficiul postal, nici curierul care va face livrarea. Nu stiu ce contine acesta.
  • La expeditor este mentionat numele unei persoane fizice. Unul din operatorii de la depozitul care face expeditia. Atat pe colet cat si pe documentele insotitoare (AWB la curier sau Buletin de expeditie la posta).